- Моя газета - https://mygazeta.com -

Не дайте неякісному торту зіпсувати тріумф ваших почуттів!

Не дайте неякісному торту зіпсувати тріумф ваших почуттів! [1]

Наближається той самий день у вашому житті , коли Ви з коханою людиною йдете до алтаря під марш Мендельсона і присягаєтесь одне одному у безтямному коханні до кінця днів ? Щиро вітаємо!

Мабуть, Ви вже встигли обрати ресторан, тамаду та фотографа? В центрі банкетного стола стоятиме весільний торт, який Ви з коханою людиною , розріжете і пригостите ним гостей. І щоб не зіпсувати довгоочікуване свято, обирайте торт не з меншою відповідальністю, аніж ресторан або весільне вбрання.

Трохи історіі

Чи знаєте Ви, що багатоярусні весільні торти беруть початок з Середньовічної традиції англійців молодят цілуватися над купою солодощів, подарованих гостями? Зате тепер торт не розпадається по усьому столу!

Сучасні реалії

Сучасні наречені у вкрай рідкому випадку самостійно готують весільний торт. Вишукані шедеври кондитерського мистецтва на весіллях готуються і приїжджають з доставкою з кондитерської.

Зазвичай молодята обирають круглий торт з декількома концентричними ярусами білого кольору, оздоблені трояндами або вибуховим ягідним міксом. Торт повинен відповідати стилю весілля та органічно вписатися в різноманіття інших страв.

Але, можливо, ваші вподобання незвичайні? Екстравагантний торт підкреслить Вашу індивідуальність ! Кондитерська з радістю приготує ексклюзивний торт, враховуючи усі ваші примхи! Квадратний, трикутний, з фігурками молодят, янголятками, серця, незліченими ярусами, і кожний різного смаку, різнокольоровий тощо.

А як щодо істівності ?

Безсумнівно, торт повинен мати не тільки бездоганний вигляд, але і смак. Тому важливо, щоб кондитери готували торт з натуральних інгредієнтів за сучасними рецептурами та технологіями. Вага торту має розраховуватися відповідно до кількості гостей на весіллі, щоб нікого не образити.

Нажаль, термін придатності торта не перевищує 2 діб. Дуже гарно, якщо його приготували в той же день.

Скільки коштує справжня насолода?

Ціна на весільні торти на замовлення [2] залежить від ваги та складності оздоблення (наявність фігурок, квітів, королівської глазурі та шоколадного велюру, використання розпису, карамелі, декору з шоколаду  тощо).

Солодким, як пристрасть та повітряним, як фата, тортом, що тане в роті, на весіллі не здивуєш, якщо замовити фірмовий торт в Києві [3]з доставкою у професіоналів кондитерської справи.

Адже весілля Ви святкуєте не кожен день.

P.S це стосується також і перлового, коралового, срібного та золотого весілля.