Що дає страхування КАСКО?

Опубликовано в Воскресенье, 13-го Января, 2019.
Вы можете следить за любыми ответами на эту запись через RSS 2.0 ленту и оставлять свои комментарии в конце статьи.
Рубрика: Моя газета > Жизнь > Авто > Що дає страхування КАСКО?

Що дає страхування КАСКО?

Питання страхування дуже важливі для кожного власника автівки. Сьогодні, коли страхові компанії досить таки часто виплачують повні суми страховок, ігнорувати можливість застрахувати своє авто або відповідальність не можна ігнорувати, пояснюючи низькими шансами на виплату. Якщо подивитись на ринок страхових послуг, треба зазначити, що є багато страхувальників, які пропонують полное каско. Цей вид страхування є найбільш поширеним серед водіїв, оскільки воно, по-перше, найбільш комплексне, та, по-друге, його вартість найоптимальніша на ринку. Але треба більш детально розглянути, чому саме потрібно оформлювати страхування? Є безліч ситуацій, коли виплата страхового відшкодування зможе допомогти мінімізувати витрати. Наприклад, якщо мова йде про аварію, після якої бампер автомобіля буде потребувати ремонту. Навіть після невеликого зіткнення на дорозі, будуть витрати на ремонт автомобіля, до того ж може бути і таке, що потрібно буде оплачувати іншому власнику автівки його ремонт, а грошей на власний ремонт просто не залишиться. В таких випадках, страхування може бути дуже доброю допомогою.

Але окрім цього, є ще один бік цього питання. Річ у тім, що КАСКО передбачає не тільки зіткнення на дорозі. З автомобілем може трапитися що завгодно. Можна згадати про те, які можуть бути дощі з великим градом, та які наслідки така погода може мати для автомобіля, що залишився просто неба. Якщо при зіткненні на дорозі, заплатити може винуватець аварії, інший водій, то до кого звертатися за компенсацією при таких умовах? Адже погоді претензій не висунеш. І тут наявність страхового поліса КАСКО як раз рятує ситуацію. Так само можна сказати і про викрадення автівки. Повне КАСКО передбачає виплату страхової суми навіть при викраденні автівки. Треба також враховувати, що каско покриває навіть суми відшкодування пасажирам транспортного засобу. Це досить вагомий аргумент, навіть для тих, хто мав деякі сумніви. Тому зараз, все більше власників авто кожного дня оформлюють цей тип страхування.

До того ж треба зазначити також і те, що згідно з вимогами законодавства, кожен водій повинен мати свій поліс страхування. А тому, якщо все ж таки обирати між КАСКО, та іншими видами страхування автомобілістів, переваги безпосередньо КАСКО будуть досить очевидні. Тому той факт, що цей різновид страхування наразі найбільш популярний, дуже легко пояснити. І є все передумови для того, щоб цей вид страхування користувався попитом і в майбутньому.

Оставить комментарий

Гороскоп

Фотогалерея

Фото-рецепты

© 2007-2024 Моя газета • Взгляды редакции могут не совпадать со взглядами авторов статей.
При цитировании и использовании материалов ссылка, а при использовании в Интернет - прямая гиперссылка на издание "Моя газета" обязательна!