Юридичні послуги для бізнесу: економимо сили та час

Опубликовано в Пятницу, 24-го Января, 2020.
Вы можете следить за любыми ответами на эту запись через RSS 2.0 ленту и оставлять свои комментарии в конце статьи.
Рубрика: Моя газета > Жизнь > Работа > Юридичні послуги для бізнесу: економимо сили та час

Юридичні послуги для бізнесу: економимо сили та час

Талановита людина – талановита у всьому, проте чи у всіх випадках це працює. Часто, бізнесмени-початківці хочуть контролювати всі процеси своєї діяльності та брати в них активну участь. Це є великою помилкою. Замість опрацювання нових стратегій, залучення партнерів, проведення переговорів та пошук нових кадрів, доводиться сидіти над «паперовими» справами та читати законодавство.

Щоб економити свої сили та час потрібно звернутися до юристів на аутсорсингу, які допоможуть із вирішенням складних юридичних процесів.

Юридичні послуги для бізнесу

В Україні функціонує багато юридичних компаній, які допомагають малим підприємцям, та власникам середнього і великого бізнесів провадити свою діяльність, як наприклад компанія MCG. Вони беруть на себе відповідальну роботу, яка потребує відповідної компетенції.

Напрям роботи:

  • Перший напрям роботи – це реєстрація бізнесу. Процес, який потребує часу та знань. Досвідченій людині не складе труднощів зібрати документи та попрямувати до Центру надання адміністративних послуг. Проте, для пересічної людини і початківця, реєстрація стане тривалим та складним процесом.
  • Реорганізація та ліквідація бізнесу. Для взаємодії з відповідними органами потрібна людина, яка зможе зробити це відповідно до законодавства. Для реорганізації діяльності потрібно підготувати відповідну документацію і знати подальші кроки. Також ліквідація бізнесу – це справа не легка і потребує клопіткої фахової допомоги.
  • Захист від рейдерства;
  • Юридична консультація. Особистий юрист фірми на аутсорсингу координуватиме вас у всіх юридичних запитаннях, які виникатимуть на кожному етапі ведення власної справи.
  • Робота з документами. Якщо документи фірми контролюватиме юрист, то можна забути про проблеми з податковою та іншими органами.
  • Супровід на ділових переговорах;
  • Отримання різноманітних ліцензій;
  • Купівля або оренда приміщень для потреб компанії;
  • Зміна установчих документів компанії;
  • Захист у суді. Ваш адвокат зможе відстояти бізнес у господарському суді та уникнути можливої шкоди;
  • Підготовка трудових договорів. Юрист на аутсорсингу допоможе оформити працівника за українським законодавством, підготує договір із чітко прописаними правами та обов’язками обох сторін, і у випадку проблем допоможе їх вирішити.

Коли шукатимете юриста для супроводу свого бізнесу – ретельно читайте відгуки, питайте у знайомих та не купуйтесь на низьку вартість послуг. Кожна фахова допомога коштує відповідно. Висококваліфікований юрист не працюватиме за копійки.

Успіху у веденні бізнесу!

Оставить комментарий

Гороскоп

Фотогалерея

Фото-рецепты

© 2007-2024 Моя газета • Взгляды редакции могут не совпадать со взглядами авторов статей.
При цитировании и использовании материалов ссылка, а при использовании в Интернет - прямая гиперссылка на издание "Моя газета" обязательна!