Туристична та робоча страховка в Польщу онлайн — найкраща ціна в Україні!

Опубликовано в Среду, 28-го Июля, 2021.
Вы можете следить за любыми ответами на эту запись через RSS 2.0 ленту и оставлять свои комментарии в конце статьи.
Рубрика: Моя газета > Новости > Украина > Туристична та робоча страховка в Польщу онлайн — найкраща ціна в Україні!

Туристична та робоча страховка в Польщу онлайн - найкраща ціна в Україні!

Безвізовий режим з країнами ЄС відкрив нові можливості для українців з одного боку. З іншого — вніс плутанину в розуміння правил закороднних поїздок. Тепер все більше громадян не розуміють, кому і коли потрібна віза і страховка для перетину кордону.

В цей же час поїздки по безвізу дозволені тільки для туристів. У всіх інших випадках, наприклад, при виїзді на роботу або навчання, потрібно оформити повний пакет документів. Це правило актуально для відвідування Польщі.

Якщо ви плануєте вирушити до Польщі на роботу, потрібно оформити візу. Документ на в’їзд не дадуть без відповідної страховки. За умовами подорожі по безвізу страховка не потрібна. Однак, оформити її також варто. В такому випадку не виникне проблем при перетині кордону, а в разі травми або хвороби мандрівник зможе отримати професійну медичну допомогу без значних фінансових витрат.

Туристична та робоча страховка в Польщу онлайн - найкраща ціна в Україні!

Режим новий для віз в Польщу — правила старі

Як тільки Україна отримала безвіз, багато співвітчизників стали економити на страховці. Навіщо, мовляв, купувати поліс, якщо не потрібна віза. Насправді це помилкова думка. Багато правил перетину кордону з Польщею збереглися. Ось перелік обов’язкових умов, дотримання яких дозволяє потрапити на територію ЄС:

  • обґрунтована мета поїздки (робота, відпочинок, навчання, лікування тощо);
  • підтвердження оплаченого житла на весь термін перебування в країні;
  • наявність зворотних квитків;
  • наявність певної грошової суми, достатньо\ для проживання;
  • страховка відповідного зразка.

При недотриманні будь-якого пункту, співробітник прикордонної служби може відмовити у в’їзді.

Коли мова йде про робочу візу до Польщы, то без страховки і зовсім не обійтися. Без поліса консульство не видасть дозвіл на в’їзд, тому купити страховку онлайн доведеться в будь-якому випадку.

Якщо ви плануєте поїздку в Польщу на роботу або відпочинок, поспішіть оформити страховку онлайн на сайті УкрФінСервіс www.ukrfinservice.com.ua. Тут представлені актуальні пропозиції від провідних страхових компаній України, серед яких ви зможете вибрати свій варіант.

Робоча страховка в Польщу онлайн від УкрФінСервіс

Деякий українці впевнені, що наявність біометричного паспорта — достатня підстава для виїзду і проживання в Польщі. Насправді відвідати країну без візи можна тільки в якості туриста. У всіх інших випадках вона буде потрібна.

Робочі візи в країни ЄС оформляються згідно з чинним законодавством конкретної країни. Чи плануєте офіційне працевлаштування? Зберіть повний пакет документів для отримання робочої візи. Не забудьте оформити страховку. Порушення правил перебування за кордоном загрожує депортацією і забороною на повторний в’їзд.

Купівля страховки для робочої візи в Польщу на сайті УкрФінСервіс не займе багато часу. Ви зможете купити поліс прямо не виходячи з дому, в режимі он-лайн. Сайт має простий і зрозумілий інтерфейс і працює з перевіреними страховиками з перевіреною історією страхових виплат.

Страховий поліс входить в перелік документів для робочої візи. Посольство перевіряє не тільки наявність страховки, але й також її тип, розмір страхового покриття та інші обов’язкові умови. Поліс повинен покривати витрати, пов’язані з:

  1. наданням невідкладної медичної допомоги;
  2. медико-транспортними послугами;
  3. поверненням на Батьківщину для тривалого лікування (в тому числі репатріація тіла).
  4. Розмір страхового покриття не може бути менше 30 тис. Євро. Рекомендована сума покриття — 50 тис. Євро. При цьому поліс повинен покривати період перебування за кордоном і мати запас по термінах не менше 2 тижнів.

Не варто довіряти страховим компаніям з сумнівною репутацією. Вирушаючи на відпочинок або роботу в Польщу, подбайте про власну безпеку. Від якості страховки і надійності страховика залежить не тільки здоров’я, а іноді і життя!

Оставить комментарий

Гороскоп

Фотогалерея

Фото-рецепты

© 2007-2024 Моя газета • Взгляды редакции могут не совпадать со взглядами авторов статей.
При цитировании и использовании материалов ссылка, а при использовании в Интернет - прямая гиперссылка на издание "Моя газета" обязательна!