Не дайте неякісному торту зіпсувати тріумф ваших почуттів!

Опубликовано в Четверг, 14-го Января, 2021.
Вы можете следить за любыми ответами на эту запись через RSS 2.0 ленту и оставлять свои комментарии в конце статьи.
Рубрика: Моя газета > Развлечения > Праздники > Не дайте неякісному торту зіпсувати тріумф ваших почуттів!

Не дайте неякісному торту зіпсувати тріумф ваших почуттів!

Наближається той самий день у вашому житті , коли Ви з коханою людиною йдете до алтаря під марш Мендельсона і присягаєтесь одне одному у безтямному коханні до кінця днів ? Щиро вітаємо!

Мабуть, Ви вже встигли обрати ресторан, тамаду та фотографа? В центрі банкетного стола стоятиме весільний торт, який Ви з коханою людиною , розріжете і пригостите ним гостей. І щоб не зіпсувати довгоочікуване свято, обирайте торт не з меншою відповідальністю, аніж ресторан або весільне вбрання.

Трохи історіі

Чи знаєте Ви, що багатоярусні весільні торти беруть початок з Середньовічної традиції англійців молодят цілуватися над купою солодощів, подарованих гостями? Зате тепер торт не розпадається по усьому столу!

Сучасні реалії

Сучасні наречені у вкрай рідкому випадку самостійно готують весільний торт. Вишукані шедеври кондитерського мистецтва на весіллях готуються і приїжджають з доставкою з кондитерської.

Зазвичай молодята обирають круглий торт з декількома концентричними ярусами білого кольору, оздоблені трояндами або вибуховим ягідним міксом. Торт повинен відповідати стилю весілля та органічно вписатися в різноманіття інших страв.

Але, можливо, ваші вподобання незвичайні? Екстравагантний торт підкреслить Вашу індивідуальність ! Кондитерська з радістю приготує ексклюзивний торт, враховуючи усі ваші примхи! Квадратний, трикутний, з фігурками молодят, янголятками, серця, незліченими ярусами, і кожний різного смаку, різнокольоровий тощо.

А як щодо істівності ?

Безсумнівно, торт повинен мати не тільки бездоганний вигляд, але і смак. Тому важливо, щоб кондитери готували торт з натуральних інгредієнтів за сучасними рецептурами та технологіями. Вага торту має розраховуватися відповідно до кількості гостей на весіллі, щоб нікого не образити.

Нажаль, термін придатності торта не перевищує 2 діб. Дуже гарно, якщо його приготували в той же день.

Скільки коштує справжня насолода?

Ціна на весільні торти на замовлення залежить від ваги та складності оздоблення (наявність фігурок, квітів, королівської глазурі та шоколадного велюру, використання розпису, карамелі, декору з шоколаду  тощо).

Солодким, як пристрасть та повітряним, як фата, тортом, що тане в роті, на весіллі не здивуєш, якщо замовити фірмовий торт в Києві з доставкою у професіоналів кондитерської справи.

Адже весілля Ви святкуєте не кожен день.

P.S це стосується також і перлового, коралового, срібного та золотого весілля.

Оставить комментарий

Гороскоп

Фотогалерея

Фото-рецепты

© 2007-2024 Моя газета • Взгляды редакции могут не совпадать со взглядами авторов статей.
При цитировании и использовании материалов ссылка, а при использовании в Интернет - прямая гиперссылка на издание "Моя газета" обязательна!