Як не помилитися з розміром жіночого взуття?

Опубликовано в Субботу, 29-го Ноября, 2014.
Вы можете следить за любыми ответами на эту запись через RSS 2.0 ленту и оставлять свои комментарии в конце статьи.
Рубрика: Моя газета > Образ жизни > Мода > Як не помилитися з розміром жіночого взуття?

Як не помилитися з розміром жіночого взуття?

Сьогодні інтернет надає нам насправді необмежені можливості для вдалих покупок, і зимове жіноче взуття будь-яких фасонів і кольорів, виготовлене популярними виробниками з різних країн очікує, коли покупці натиснуть на кнопочку «замовити». Але як купити жіноче взуття без примірки? Природно, що ми побоюємося помилитися з розміром. Існує ряд нескладних порад, які допоможуть Вам вибрати взуття для жінок, яке виявиться точно по нозі.

  1. Правильно визначте розмір своєї ступні. Виміри довжини ступні проводьте ввечері, після робочого дня. Обведіть ногу по контуру на аркуші паперу і виміряйте довжину малюнка. Навіть якщо Ви впевнені, що точно знаєте свій розмір, доведеться враховувати, що різні фірми мають власні розмірні сітки, що не збігаються між собою. Наприклад, європейський 39-й розмір відповідає восьмому американському і шостому британському, водночас за таблицями нашої країни він стане 38-м. Так що орієнтуватися варто саме на довжину в сантиметрах.
  2. Розглядаючи каталог взуття інтернет-магазину або оголошення на дошці сайту Клубок, уважно читайте опис моделі. Багато продавців вказують не тільки розмір, але і повноту, висоту і ширину халяви, інші дані, які також дуже важливі. Якщо ваша мета — зручне зимове жіноче взуття, тепле і якісне, не нехтуйте ніякими параметрами. Вимагайте у продавця додаткові фото, заміри ширини устілки, висоти каблучка або танкетки.
  3. Тепер поговоримо про головне — про матеріал, з якого повинне бути виготовлене взуття на зиму. Матеріал є тим фактором, який визначить та вартість пари, і її зносостійкість. Якщо чобітки зі штучної шкіри можна купити зовсім недорого, то ціна шкіряного пари на натуральному хутрі виявиться набагато вище. В свою чергу, і якісні характеристики такого виробу будуть на висоті. Зручне шкіряне взуття превосходно зберігає тепло і, завдяки своїй еластичності, приймає в процесі експлуатації форму ноги. Завдяки інтернету ми можемо вибирати фірмову взуття за помірними цінами в розділах «розпродаж» або ж купити хороші чоботи в стані б \ у. Буває, що з розмірного ряду залишається кілька пар великих розмірів, тоді продавець теж може істотно знизити ціну на них.
  4. Деякі інтернет-магазини пропонують таку послугу, як безкоштовна примірка перед покупкою з можливістю відмовитися від товару, який не підійшов. В такому випадку можна замовити два сусідні розміри і залишити собі тільки той, який підійде ідеально.

2 комментария к “Як не помилитися з розміром жіночого взуття?”

  1. ЖаннаНоябрь 29th, 2014 - 09:15

    Заказывала я себе туфли в одном из интернет — магазине. Сделала всё по правилам, посмотрела сетку размера в магазине. Но когда получила туфли, они мне не подошли, всё равно оказались на размер меньше.

  2. МарiяНоябрь 30th, 2014 - 15:21

    Нiколи не намагалалася купувати взуття в iнтернетi — завжди боялась помилитися розмiром. Завдяки вашим порадам може i наважусь. Я вважала, що достатньо знати тiльки розмiр своєї ноги i нiколи не зустрiчала послугу «безкоштовна примiрка».

Оставить комментарий

Гороскоп

Фотогалерея

Фото-рецепты

© 2007-2024 Моя газета • Взгляды редакции могут не совпадать со взглядами авторов статей.
При цитировании и использовании материалов ссылка, а при использовании в Интернет - прямая гиперссылка на издание "Моя газета" обязательна!