Нацгвардія отримала від депутатів Тетяни Донець та Дениса Дзензерського броньовані автомобілі

Опубликовано в Понедельник, 10-го Ноября, 2014.
Вы можете следить за любыми ответами на эту запись через RSS 2.0 ленту и оставлять свои комментарии в конце статьи.
Рубрика: Моя газета > Новости > Украина > Нацгвардія отримала від депутатів Тетяни Донець та Дениса Дзензерського броньовані автомобілі

Нацгвардія отримала від депутатів Тетяни Донець та Дениса Дзензерського броньовані автомобілі

Тетяна Донець

Парламентарії від «Батьківщини» Тетяна Донець та Денис Дзензерський профінансували вдосконалення двох військових вантажівок: тепер автомобілі надійно захищені від вибухової хвилі за рахунок встановлення надсучасної броні.

Роботи виконувала компанія НВО «Практика», і, як розповіли пресі представники науково-виробничого об’єднання, вже готові автомобілі бронювати доволі легко. Броньовані плити з надміцної, але легкої сталі встановлюються під обшивку вантажівки, а вікна облаштовуються спеціальним непробивним склом, чого не передбачено навіть у БТР. Спеціалісти бронюють вантажівки повністю: обшивають моторний відсік, верх, дно та власне кабіну. В просторій прозорій капсулі, яка встановлюється на кузов, можна перевозити вантажі та людей.

Такий захист не дозволяє потрапляти всередину уламкам, також броня є надійною перешкодою для вибухової хвилі та куль снайперських гвинтівок чи автомата Калашникова.

Як відзначила народний депутат Донець Тетяна перед пресою, метою цієї акції є демонстрація органам влади, що відповідають за закупівлю техніки, реальних термінів, за які можна щось зробити для власної країни. Політик відзначила, що для захисту 15 людей витрачається 2 тижні, а також близько 600 тис. гривень. Нагадаємо, що депутати вклали в бронювання техніки власні кошти.

Ідея забезпечення армії подібною захищеною технікою виникла після спілкування з бійцями АТО, які розповіли, що потребують автомобілів з великою місткістю та надійною капсулою, яку у разі потреби нескладно зняти та переробити на стаціонарний блокпост.

Нагадаємо, що Донець Тетяна Анатоліївна та Дзензерський Денис Вікторович є також кандидатами в народні депутати Верховної Ради VIII скликання від партії «Народний фронт».

Джерело tetianadonets.com

Один комментарий к “Нацгвардія отримала від депутатів Тетяни Донець та Дениса Дзензерського броньовані автомобілі”

  1. ВикторОктябрь 23rd, 2015 - 10:06

    Разумеется, это не пиар и просто совпадение, что накануне выборов эти личности решили подарить аж 2 военных автомобиля нацгвардии. Нельзя же было просто их передать, нужно создать из этого фурор!

Оставить комментарий

Гороскоп

Фотогалерея

Фото-рецепты

© 2007-2024 Моя газета • Взгляды редакции могут не совпадать со взглядами авторов статей.
При цитировании и использовании материалов ссылка, а при использовании в Интернет - прямая гиперссылка на издание "Моя газета" обязательна!